Aprendre estratègies de gestió de la ràbia saludable
Quan es tracta o es tracta de problemes d’ira, hi ha molts suggeriments sobre estratègies de control de la ira. Cadascun d’ells està destinat a ajudar a persones amb un temperament calent i que sovint pateixen esclats d’ira. La ràbia, tot i que és una resposta sana i normal a situacions preocupants, pot ser greu fins a la violència. Quan una persona experimenta episodis regulars de conducta enutjada o impulsiva, hi ha un problema a tractar. Les estratègies de gestió de la ràbia estan dissenyades per ajudar l'individu a tornar a una vida sana i normal.


Prendre el temps lliure és una estratègia de gestió saludable. Eliminar una persona d’una situació o persona que l’irrita és la pràctica del temps mort. Aquesta estratègia de control de la ràbia pot requerir simplement un passeig en cotxe o un passeig per la platja. Fer exercici o fer exercici ajudarà l’individu a consumir una mica d’energia addicional sense implicar-ne d’altres. Alguns altres suggeriments per a un temps mort són llegir, escoltar música o seure sol en silenci. Ambdues activitats són estratègies saludables de gestió de la ira.


El segon exemple d’una estratègia sana de gestió de la ira és reconèixer la ira. Tot i que la ira sol ser causada per una situació molesta o enfrontament amb una altra persona, la ira la causa en realitat la persona molesta. Només una persona amb problemes d’ira pot controlar les seves explosions. Només una persona amb problemes d’ira pot aprendre estratègies de gestió de la ira i com afrontar els seus sentiments d’una manera sana. Quan una persona s’enfada o es molesta, ha d’intentar descobrir les causes de la seva ira, ja sigui dolor, por, frustració, tristesa, confusió, gelosia o qualsevol cosa que sembli que desencadeni la ira.


Una altra estratègia sana de gestió de la ira és reconsiderar les situacions que molesten a l'individu i intentar trobar maneres de fer canvis. Conèixer la causa de la ira pot ajudar a la persona a evitar aquestes situacions. Una persona no només pot aprendre a evitar aquests incidents, sinó que també pot optar per agafar allò que ha après i intentar fer front a la situació sense deixar-se passar per un frenesí.


El quart suggeriment pel que fa a les estratègies de gestió de la salut és confrontar la situació o la persona. Parleu amb la persona o les persones implicades, amb calma, per descomptat, per intentar identificar l’arrel del problema. De fet, una persona enfadada pot descobrir que tot era una confusió o un malentès. L’individu també pot intentar demanar a la persona o persones en situació que pensin sobre el seu comportament i, fins i tot, que el canviïn. Pot sorprendre el que la gent estigui disposada a fer per ajudar a una persona que intenta fer front als seus problemes amb ràbia. Esperem que tot surti bé. Si no hi ha espai per a l’entrada. De vegades, una persona simplement ha d’acceptar situacions i persones que no poden canviar ni tractar-les o marxar.


Les persones amb problemes d’ira haurien de plantejar-se aprendre estratègies saludables de gestió de la ràbia. Ha publicat diversos llibres sobre el tema de la ira i la gestió de la ira. També hi ha una gran quantitat d’informació disponible en línia per a aquells que intenten fer front a la seva ira aprenent estratègies saludables de gestió de la ira.

Posting Komentar untuk "Aprendre estratègies de gestió de la ràbia saludable"